Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Sacrifice of Life- Περίληψη


Περίληψη

Για την Λορέιν το πιο σημαντικό στην ζωή είναι να εκπληρώσει τα όνειρα που έκανε απο την αρχή την ανακάλυψεις της πως είναι υιοθετημένη.Αρχίζει να αλλάζει χαραχτήρα απο μια ντροπαλή κοπέλα μεταμορφώνεται σε μια δυναμική και χωρίς όρια κοπέλα,αλλάζει ζωή έχοντας στο πλευρό της την ετεροθαλή αδερφή της και όμως η μοίρα θα έχει άλλα σχέδια για την Λορέιν.Απο το πρώτο καρδιοχτύπι που αισθάνθηκε απο την πρώτη επαφή που είχε με τον άγνωστο σκοτεινό Ντέρεκ.Η γνωριμία τους θα την οδηγήσει σε αποφάσεις ζωής που δεν είχε καν φανταστεί.
Μια αγάπη μέσα στο δίλλημα αλλά κυρίως σε έναν λαβύρινθο που έξοδος δεν θα υπάρχει.Ένας κόσμος άγνωστος για την Λορέιν που ο Ντέρεκ προέρχεται απο αυτόν τον κόσμο.Τα γεγονότα,οι εντάσεις ανάμεσα σε μια απαγορευμένη αγάπη που οδηγείται στον απόλυτο αίσθημα του φόβου.


Γενικά χαρακτηριστικά.

Λορέιν Μάριον Πέρλ.(Λορέιν)

Ηλικία:17
Ύψος: 1,72
Βάρος: 53 κιλά
Εθνικότητα:
 Ιταλική

Περιοχή διαμονής: Καναδάς-Βανκούβερ
Σπουδές και Εργασία: Τρίτη Λυκείου
Γονείς: Μπέτη Πέρλ και Φράνκ Τσάρλας Πέρλ
Αδέρφια: Έυα Άλμα Πέρλ
Κατάσταση σχέσης: Ελέθευρη

Εξωτερικά χαρακτηριστικά: Καστανόξανθα μακριά μαλλία έως την μέση,πράσινα μάτια που αιχμαλωτίζουν κάθε αγόρι γύρω της.Λεπτά χείλη,λεπτή μέση και μακριά πόδια. 
Γενικά Χαρακτηριστικά:Είναι μια ντροπαλή κοπέλα χωρίς όμως διστάσει να πεί αυτό που θέλει.Έχει δυναμησμό και έναν φόβο για το άγνωστο αγόρι που την περικλείει.

Ντέρεκ Μάθιου Φίλιπ.(Ντέρεκ)


Ηλικία:21(απο το 1880)
Ύψος: 1,83
Βάρος: 75 κιλά
Εθνικότητα: Αγγλική -
 Ιταλική
Περιοχή διαμονής: Καναδάς-Βανκούβερ
Σπουδές και Εργασία:Έχει τελειώσει την ιατρική αλλά άρχισε ξανά την τρίτη λυκειού
Γονείς: Κρίστιαν Φίλιπ και Σάρρα Φίλιπ
Αδέρφια: -
Κατάσταση σχέσης:Ελέθευρος

Εξωτερικά χαρακτηριστικά: Ψηλός με καλοσχηματισμένο κορμί,λεπτά χείλη.Μαλλία στην απόχρωση του κλειστού καστανού.Χρώμα ματιών γαλανά ανοιχτά.
Γενικά Χαρακτηριστικά: Είναι ένα μυστήριο είδος μισού ανθρώπου και μισού αθάνατου.Ψάχνει κάθε ευκαιρία να πλησιάσει την Λορέιν έχοντας στο μυαλό του κάποιες σκέψεις για εκείνη.




Το πρώτο κεφάλαιο σύντομα κοντά σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου