Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Secret Hidden Desires-Πρόλογος




Secret Hidden Desires-Πρόλογος


Για την Ιζαμπέλλα Κάλλεν η ζωή της έχει πάρει πολλά,οι οικογένεια της έχει διαλυθεί από ένα λάθος της μητέρας της,ο πατέρας της στην προσπάθεια του να προστατεύσει την κόρη του φεύγουν από τις παλιές τους αναμνήσεις και κάνουν μια καινούργια αρχή.
Στο πέρασμα τον τριών χρόνων η Μπέλλα έχει ξεπεράσει κάθε φόβο,κάθε δισταγμό της γνώρισε καινούργιους φίλους και ένα αγόρι που τις έκλεψε τη καρδιά.Τον Ντέιμον.
Την κάθε στιγμή που περνάνε ήρεμα μαζί με την παρέα τους μέχρι που ένα συμβάν θα ταράξει την συνείδηση και την σκέψη της Μπέλλας.

Ο Έντουαρντ Μεσίεν εισβάλει στην ζωή της και στην καρδία της,ένας σοβαρός και αγγελικός άντρας που κρύβει πολλά μέσα στην μαύρη ψυχή του.Τα πολλά λεφτά,οι πολλές γυναίκες που τον θεωρούν σαν κυρίαρχο θα πάψουν να είναι πλέον να είναι ένα παιχνίδι  βλέποντας την Μπέλλα όλα σιγά σιγά παίρνουν ένα νόημα.
  Στην προσπάθεια του να την κατακτήσει πετυχαίνοντας τον στόχο όπως πάντα θα βρεί κάτι πιο πέρα από έναν απλό πόθο μια,κρυφή επιθυμία θα αλλάξει τα πάντα εκείνον και ειδιαίτερα την Μπέλλα.Τα μυστικά του Ντέιμον,το λάθος τις μητέρας της,η επιθυμία του Έντουαρντ.Όλα θα μετατραπούν σε μια έξοδο για την Μπέλλα μία έξοδο που για να φτάσει θα περάσει μέσα από πόνο,θα παραδοθεί στο κάλεσμα του Έντουαρντ και κυρίως η ζωή της δεν θα είναι όπως πριν.

Η αγάπη κάποιες φορές μπορεί να είναι απλή και αναγκαία αλλά μπορεί να μετατραπεί σε ένα μαύρο παιχνίδι που ο καθένας έχει και έναν σημαντικό ρόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου