Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Μια ματιά στο Παρελθόν.


Μια ματιά στο Παρελθόν.

Μεσημέρι Παρασκευής χωρίς κανένα φτοντιστήριο  να έχω πάνω από το κεφάλι μου αφήνοντας το διάβασμα στην άκρη κάθισα να γράψω το επόμενο κεφάλαιο στο Secret Hidden Desires το χέρι μου έτρεχε επάνω στο χαρτί αλλά κάτι μέσα μου αναπολούσε μια ιστορία όπου αγάπησα.Μπήκα στο φόρουμ και άρχιζα να διαβάζω τα σχόλια όπου άφηναν για την ιστορία για το πόσο την αγάπησαν και περίμεναν το επόμενο κεφάλαιο.

Ο τίτλος της ιστορία μου το πήρα από το τραγούδι τον Muse ένα συγκρότημα που με βοηθάει στο να γράφω.Ξεκίνησα από την αρχή να διαβάζω τα πρώτα σχόλια για την ιστορία μου.Πραγματικά με έκαναν να χαρώ,μου προκάλεσαν ένα αίσθημα θλίψης που άφησα την ιστορία στην άκρη.

Ας τα πάρουμε τα όλα από την αρχή.Καλοκαίρι 2010 ακόμη δεν είχα ανακαλύψει το Bella & Edward το αγαπημένο μου φόρουμ που πλέον μου έχει γίνει καθημερινή συνήθεια.Παίρνοντας το καινούργιο λάπτοπ μου,έβαλα να ακούσω το καινούργιο τραγούδι τον Muse και ο τίτλος φυσικά "Love is Forever" με έβαλε αμέσως να σκεφτώ να γράψω για πρώτη φορά μια πραγματική ιστορία γενικώς έγραφα διάφορες σκηνές που είχα μέσα στο μυαλό μου αλλά δεν τις είχα κάνει ποτέ ιστορίες.Απλές ιδέες που έγραφα.

Η ιδέα να γράψω μια ιστορία άρχιζε να κολλάει κάθε λεπτό μέσα στο μυαλό μου.

"Να δοκιμάσω;"αναρωτιόμουνα κάθε τρεις και λίγο.Ένα βράδυ που δεν με έπαιρνε ο ύπνος  γυρνούσα κάθε στιγμή στο κρεβάτι έχοντας στο μυαλό μου τι ακριβώς να γράψω,ποία θα είναι η υπόθεση,παίρνοντας το βιβλίο της Νέας Σελήνης το ξεφύλλισα για μερικά λεπτά έχοντας στην σκέψη μου να δανειστώ τους χαρακτήρες της αγαπημένης μου συγγραφέας και να αρχίζω να γράφω.
Πήρα το λάπτοπ μου και με την καρδία μου να χτυπάει από ενθουσιασμό ξεκίνησα να γράφω τα πρώτα κεφάλαια μια ιστορίας που δεν περίμενα να αγαπηθεί τόσο.

Η πλοκή ξεκινάει με την Μπέλλα Σουάν όπου θέλει να σπουδάσει στο Λονδίνο πετυχαίνοντας τον στόχο της,στην πορεία συναντά τον Ρόμπερτ Μεσιέν έναν νεαρό όπου μόλις την βλέπει την θέλει να την κάνει δική του αλλά η Μπέλλα έχοντας τον στόχο της να τελειώσει το πανεπιστήμιο δεν προσέχει τον Ρόμπερτ αλλά έχοντας κάποιες σκέψεις για εκείνον.Η αδερφή της Μπέλλας,η Αλις προσπαθώντας να κρύψει το παρελθόν της συναντάει τον Ρόμπερτ όπου έχουν να μοιραστούν πολλά αλλά και χωρίσουν.

Η αγάπη,το μίσος,οι συνέπειες από τα λάθη τους γυρίζουν επάνω στη Μπέλλα βιώνοντας τον πόνο,το ψέμα αλλά κυρίως βιώνει μια αγάπη μέσα σε όλα το χάος όπου νιώθει μια αγάπη που προσπαθεί να επιβείωση μέσα στον απόλυτο ψέμα.

Το Love is Forever χωρίζετε σε δύο μέρη το πρώτο μέρος έχει ολοκληρωθεί και μένει μόνο το δεύτερο μέρος να κλείσει η ιστορία,απομένουν μονάχα μερικά κεφάλαια για να πάρουν οι χαρακτήρες μου το δρόμο τους να  ζήσουν επιτέλους ευτυχισμένοι.
Σύντομα τα νέα κεφάλαια που απομένουν αλλά τρία κλείνουν την αυλαία για αυτήν την ιστορία.Μια ιστορία αγάπης,μίσους και γεμάτη ανατροπές φτάνει στο τέλος της.

Σύντονα θα έχετε τα επόμενα τρία κεφάλαια που θα κλείσουν τον κύκλο της ιστορίας.
Μια ιστορία όπου έμαθα κάτι σημαντικό αν θέλεις τόσο πολύ κάτι το πολεμάς ακόμη και αν είσαι στο χείλος της καταστροφής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου